Zondag 5 september 2021 : 1e Vestingronde van Grave

door de Webmaster

Als de Corona maatregelen geen roet in het eten gooien organiseren we samen met TWC Grave op zondag 5 september 2021 de 1e Vestingronde van Grave.

Niet alleen Grave zelf heeft een rijke historie, ook het wielrennen in Grave. In het verleden werd jarenlang rondom de Sint Elisabeth georganiseerd. Ook fungeerde Grave in de jaren 80 als aankomstplaats van een etappe in Olympia’s Tour, vond het Nederlands Kampioenschap voor nieuwelingen en junioren in Grave plaats en ook de districtskampioenschappen.

Het belooft een mooie zondag te worden in het centrum van Grave. Naast de wielerronde is er kermis, vindt het Speciaal Bierfestival plaats en zijn de winkels geopend.

Om 13.00 uur wordt op de Markt/Hoofdwagt gestart met een wedstrijd voor de lokale schooljeugd van 7 t/m 12 jaar. Zij rijden op een verkort rondje via de Hoofschestraat. Daarna start om 14.30 uur de wedstrijd in de Funklasse. Hier kan iedereen met een racefiets aan meedoen. Tot slot start om 16.00 uur de wedstrijd in de sportklasse.

Meer informatie over het programma, hoe je kunt deelnemen en hoe het parcours loopt vind je door op deze pagina te klikken.