Ook dit jaar doet WV de Maaskant weer mee met de Rabobank ClubSupport actie. Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen zij een bedrag beschikbaar voor de Rabobank ClubSupport actie in onze regio! Als lid van de bank mag je meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

Via de post hebben alle leden van de Rabobank een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kun je stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die je een warm hart toedraagt. Met de persoonlijke stemcode kun je vanaf nu t/m zondag 25 oktober op de speciale website inloggen en jouw stemmen uitbrengen of via je RABO APP. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen.

Jouw stem en die van familie & kennissen is geld voor WV De Maaskant waard! Jij steunt ons toch ook? Stuur deze email dan ook zoveel mogelijk binnen je familie- en kennissenkring door!
Als lid van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen mag je tijdens de Rabobank ClubSupport actie stemmen op verenigingen en stichtingen. Zo bepaal jij hoe Rabobank de kas verdeelt. Geef ons tussen 5 oktober en 25 oktober jouw stem via www.rabo-clubsupport.nl/land-van-cuijk-maasduinen. Onder het item stemmen bovenaan het scherm kun je je stem uitbrengen. Zoek op Maaskant en je krijgt Wielerclub ‘De Maaskant’ voorgesteld om maximaal 2 stemmen op uit te brengen. Iedere stem is geld waard en dus heel waardevol voor onze club! Help jij ons een stap vooruit?
Jouw stem is geld waard! Jij steunt ons toch ook?

Stem op jouw favoriete club : Wielerclub ‘De Maaskant’ is te vinden onder Grave.