Nieuwe kleding is uitgereikt!

door de Webmaster

Deze week is de eerste en grootste zending nieuwe clubkleding binnengekomen.

Voor de nieuwe sponsor, de AMP group,  hadden we graag een feestelijk tintje aan de uitreiking van de nieuwe kleding willen geven. Door de situatie rond het Corona virus is dat helaas niet mogelijk. Toch is de kleding deze week onder alle leden van WV de Maaskant en TWC Grave verspreid. De beide besturen hebben ervoor gekozen om dit op een verantwoorde wijze te doen zodat de leden al in de nieuwe tenues kunnen gaan trainen, uiteraard zoveel mogelijk alleen!

In het kader van het Corona virus wilden we hier zo weinig mogelijk mensen in betrekken. Daarom is de geleverde kleding begin van de week door de beheerders van de kleding, voorzitter Remco Peters en de voorzitter van TWC Grave Ric Broens, uitgezocht en netjes per lid in tasjes gestopt.

Vervolgens is de kleding in twee avonden tijd door beiden zelf naar de leden gebracht. Zoals vooraf gecommuniceerd, werd aangebeld en werden de tasjes met het kledingpakket bij de voordeur neergezet. Op  een veilige afstand werd vervolgens gewacht tot de deur open ging. Dit heeft heel goed gewerkt mede doordat in deze tijd ‘s-avonds bijna iedereen gewoon thuis is.

Voor degenen die buiten de regio wonen zijn de pakketten per pakketdienst verstuurd.

Helaas weet nog niemand hoelang de huidige Corona situatie zal voortduren. Als het gewone leven weer op gang begint te komen zullen we gaan kijken hoe we de kleding alsnog officieel gaan presenteren. Het is de bedoeling om dan ook een mooie clubfoto in de nieuwe tenues te maken.