Kasteelronde van Mill verschoven naar oktober

door de Webmaster

De 11e Kasteelronde van Mill die gepland stond op 16 mei 2021 is in verband met de onzekere Covid-19 situatie doorgeschoven naar zondag 10 oktober 2021. De KNWU heeft hier deze week de goedkeuring voor verleend. Vorig jaar moest deze wedstrijd in verband met de Covid-19 situatie afgelast worden.

Hopelijk is de situatie in oktober stabiel genoeg om weer onder redelijk normale omstandigheden een wedstrijd te kunnen organiseren. Net als in de laatste edities is er startgelegenheid voor de renners in de categorieën sportklasse, amateurs en funklasse. Slotstuk van de dag is een wedstrijd voor belofte- en elite-vrouwen.

Een maand eerder, op zondag 5 september 2021, staat de 1e Vestingronde van Grave op ons programma. Vorig jaar wilde we deze nieuwe ronde al organiseren maar waren de Covid-19 maatregelen nog dusdanig dat dit niet mogelijk was. Dit jaar krijgen we hopelijk een nieuwe kans. Op het programma staat een dikke-banden race voor schooljeugd, een wedstrijd voor de funklasse en als afsluiting zullen de renners in de sportklasse door het centrum van Grave denderen.