Laatste wegtraining van het seizoen

door de Webmaster

De avonden worden al weer korter. Omdat de meeste renners met de fiets komen is aanstaande donderdag (27 augustus) alweer de laatste wegtraining van het seizoen. Dan zal ook het eindklassement over alle trainingsavonden worden opgemaakt en zullen de prijsjes hiervoor worden uitgereikt.

Het was een bijzonder jaar met een lange periode waarin we door de Covid-19 situatie niets mochten organiseren. Begin juli konden we de trainingsavonden gelukkig alsnog oppakken. De animo was bleek groter dan de twee eerste jaren. Regelmatig stonden er meer dan 30 renners aan het vertrek. Vanaf april volgend jaar gaan we dan ook zeker weer door met het organiseren van een wekelijkse trainingsavond. Waar en wanneer is nu nog niet bekend. Door de grote animo wordt op dit moment ook gekeken naar een alternatief parcours. Houd daarvoor onze website in de gaten.

Uiteraard zijn de trainingsavonden niet mogelijk zonder onze trouwe vrijwilligers die zorgen voor de organisatie en de veiligheid van de renners. Dank hiervoor!