Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pubquiz WV de Maaskant en TWC Grave

vrijdag 26 november / 20:00 - 23:00

Deze pubquiz is alleen toegankelijk voor leden die zich uiterlijk zondag 14 november bij hun secretaris hebben aangemeld.

Aangezien het voor de meeste van onze leden de eerste keer is dat we bij EGS’20 komen hebben we de mensen van EGS’20 bereid gevonden om ons voorafgaand aan de pubquiz een rondleiding/presentatie te geven. Het 4 miljoen euro kostende sportpark is volledig nieuw en zeer indrukwekkend. Met deze rondleiding krijgen de leden een unieke gelegenheid om een kijkje in de keuken van dit supermoderne sportcomplex te nemen.

Deze rondleiding begint om 19.30 uur en diegene die geen behoefte hebben aan een rondleiding worden om 20.00 uur verwacht. Dus wil je een rondleiding bij EGS’20 kom op tijd zodat we om 19.30 uur daarmee kunnen starten.

Als aanvulling willen we benadrukken dat je een coronatoegangsbewijs nodig hebt om toegang te krijgen tot horeca van de sportaccommodatie van EGS’20 waar de pubquiz wordt gehouden. Volgens de regels van de Overheid geldt vanaf 14 jaar het laten zien van een coronatoegangsbewijs en een geldig ID-bewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs). Een coronabewijs is een negatieve testuitslag óf een vaccinatiebewijs óf een bewijs dat je bent hersteld van corona.

 

Gegevens

Datum:
vrijdag 26 november
Tijd:
20:00 - 23:00

Organisator

TWC Grave en WV de Maaskant

Locatie

Sportpark De Kranenhof
Stoottroepenweg 2a
5364 MV Escharen,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
vrijdag 26 november
Tijd:
20:00 - 23:00

Organisator

TWC Grave en WV de Maaskant

Locatie

Sportpark De Kranenhof
Stoottroepenweg 2a
5364 MV Escharen,
+ Google Maps