1e Vestingronde van Grave zondag 4 september

door de Webmaster

De 1e Vestingronde van Grave nadert. Twee jaar lang gooide Corona roet in het eten maar zondag 4 september 2022 is het mede dankzij een groot aantal sponsoren eindelijk zover. De organisatie is in handen van vertegenwoordigers van TWC Grave en WV de Maaskant. Achter de schermen wordt in samenwerking met de gemeente Land van Cuijk hard gewerkt om deze eerste editie met start/finish op de Markt/Hoofdwagt vorm te geven.

Naast de officiële ervaren wedstrijdrenners in de sportklasse categorie is er ook startgelegenheid voor iedere wielrenner die normaal niet aan wedstrijden deelneemt. Wil je ervaren hoe het voelt om een wedstrijd te rijden, schrijf je dan in voor de wedstrijd in de zogenaamde funklasse.

Ook voor de schooljeugd van 7-12 jaar uit Grave en omstreken is er de mogelijkheid om in diverse leeftijdscategorieën van start te gaan. Ze rijden op gewone fietsen – d.w.z. géén racefietsen – en gaan van start op een verkleind parcours in het centrum van Grave. Het zal een unieke ervaring zijn en na afloop is er voor iedere deelnemer aan de Dikke Banden Race een leuke attentie.

Wil je meer info en/of je aanmelden voor deelname klik dan hier voor de link naar de website van de Vestingronde van Grave. Sportklasse deelnemers dienen zich uiteraard op de gebruikelijke wijze aan te melden via de site van de KNWU.