Start donderdagavond trainingen

Met ingang van aanstaande donderdag organiseren wij ook dit jaar in samenwerking met TWC Grave wekelijkse wielertrainingen op bedrijventerrein De Bons in Velp bij Grave. De trainingen zullen dit jaar van donderdag 11 april tot en met augustus plaatsvinden en beginnen telkens om 19.00 uur. Start en finish zijn in de Infanteriestraat.

Iedereen is welkom om deel te nemen aan de trainingen. We starten de trainingen door gezamenlijk een aantal ronden in te rijden en vervolgens de training vrij te geven. Indien renners tijdens de training op achterstand raken kunnen zij de volgende ronde weer aansluiten bij het peloton. Op die manier willen we de trainingen laagdrempelig houden en voor iedereen interessant maken. De trainingen zijn dan ook niet alleen voor wedstrijdrenners bedoeld maar ook voor de prestatie gerichte toerrijders.

Vorig seizoen hadden we wekelijks een leuke groep deelnemers om een start te maken en ervaring op te doen. Dit jaar verwachten we wekelijks met een grotere groep rond te kunnen rijden. Daarvoor gaan we ook wat extra activiteiten rondom deze trainingen organiseren. Houd onze website hiervoor goed in de gaten.

Let er wel op dat het parcours niet is afgesloten en de deelnemers zich dus aan de verkeersregels dienen te houden. Kijk voor meer info en de voorwaarden om deel te nemen bij activiteiten.