Advitronics Telecom Toer

zondag 3 juli

De Maaskant en onze fietsvrienden van TWC Grave organiseren op zondag 3 juli 2016 gezamenlijk de Advitronics Telecom Toer.

Wij slaan gezamenlijk de handen ineen en staan garant voor een schitterende, uitdagende toertocht met 3 afstanden. Voor de goed getrainder fietsers  is er een pittige, zeer fraaie 180 kilometer route uitgezet over Nederlands en Duits grondgebied met daarin flink wat hoogtemeters. Vanzelfsprekend is deze route dan ook opgenomen in het Klimmersbrevet. Naast deze langste afstand zijn er nog een tweetal kortere maar zeker ook uitdagende routes uitgezet over 135 en 95 kilometer. Ook deze routes voeren over rustige, verkeersluwe wegen in het gebied rondom Groesbeek/Berg en dal en door de Duitse grensstreek.

Ook aan de interne medemens wordt gedacht en revitalisering is bij inschrijving/prijs inbegrepen. Op elk van de pauzeplaatsen worden bananen, repen en koeken aangeboden. Ook de bidons kunnen hier worden bijgevuld met sportdrank en/of water. Ofwel, behalve de inschrijfkosten hoeven de deelnemers onderweg niets meer uit te geven om de tocht te volbrengen.

Inschrijven kan vanaf 08.00 tot 10.00 uur in de kantine van Estria, Kranenhofscheweg 10 te Escharen. Volgt aub de aanwijzingen op m.b.t. parkeren op het naastgelegen industrieterrein De Bons of op het parkeerterrein van Wegrestaurant De Elft, Bosschebaan1 te Velp (NB)

Inschrijfgeld bedraagt €8,- (180km) en €6,- (135km) of €4,- (95km). Op vertoon van een NTFU ledenpas of KNWU licentie krijgt men voor de 180 en 135km €2,- of voor de 95km €1,- korting.  Scan & Go is bij de inschrijving beschikbaar.

Meer informatie over deze schitterende tocht, alsmede de (GPS-)routes zijn in te zien op de website van TWC Grave, surf hiervoor naar: http://www.twcgrave.nl/index.php/nl/advitronics-telecom-toer