6e Kasteelronde Mill

Zondag 10 mei

3 mei 2015 –  Wielervereniging de Maaskant en Wielerclub Mill organiseren op zondag 10 mei opnieuw onder de naam “Kasteelronde” een wielerwedstrijd in Mill. Tijdens deze dag worden er vanaf 13.00 uur diverse KNWU-wedstrijden verreden. De toegang is ook deze keer weer helemaal gratis.

Over alle voorgaande Kasteelrondes in Mill waren zowel renners, jury-leden als publiek zeer tevreden. Vandaar dat we in 2013 ook de regiokampioenschappen Zuid Nederland (Limburg, Brabant en Zeeland) kregen toegewezen. Dat resulteerde in meer wielrenners en meer publiek. Ook dit jaar hopen we weer op een grote publieke belangstelling.

Als organisatie proberen we het programma ieder jaar net weer iets anders te maken. Deze keer komen de nieuweling-meisjes en junior-vrouwen aan de start voor een gecombineerde wedstrijd over 45 km. Hoewel ze gezamenlijk rijden, zal er voor beide categorieën wel een aparte uitslag worden opgemaakt. Het is de eerste keer in zes jaar dat er dames in Mill aan het vertrek staan.

Het parcours met Start en finish op de Beerseweg ter hoogte van Grandcafé Zaal ‘t Lagerhuis heeft een lengte van 2195 meter. De volgende wegen vormen het parcours: Beerseweg – Groenedijk – Looierijweg – Brandsestraat – Voordijk – Kolkweg – Beerseweg.

Programma zondag 10 mei 2015:

13.00 uur Sportklasse 50 km

14.30 uur Nieuweling-meisjes & Junior-vrouwen 45 km

16.00 uur Amateurs 65 km

Kijk voor meer informatie op de speciale website www.kasteelrondemill.nl.