Open Clubkampioenschappen zondag 25 september 2022

door de Webmaster

Zondag 25 september vinden de open clubkampioenschappen van WV de Maaskant plaats. De gemeente Land van Cuijk heeft ons vergunning verleend om ook dit jaar onze clubkampioenschappen te organiseren. De wedstrijd wordt evenals voorgaande jaren gehouden op het bekende Waterval parcours in Wanroij. Deelname staat open voor iedereen met een (start)licentie van KNWU/BWF. Voldoe je hier niet aan dan kun je toch meedoen, De Maaskant zorgt dan voor een gratis proeflidmaatschap.

De start is om 10:00 uur. Het kampioenschap bestaat uit een rit in lijn over 66 km – op een parcours van 5,5 km nabij de ingang van Camping De Bergen.

Het dragen van een valhelm is verplicht en deelname is voor eigen risico. Er zijn geen tussensprints en bij defect wordt – gezien de lengte van het parcours – géén ronde vergoeding gegeven.

Alle leden van WV de Maaskant zullen – per categorie – voor het officiële clubkampioenschap worden geklasseerd. De overige renners en rensters zullen alleen in de totaaluitslag worden opgenomen.

Parcours: Waterval – Fortunaweg – Boompjesweg – Hanekampseweg – Waterval.

Renners die mee willen doen kunnen zich ter plekke aanmelden. Aanmelding vooraf is dus niet nodig.

De inschrijving en het afhalen van de rugnummers is van 9.15 uur tot 9.45 uur bij de jurywagen (start- & finish). Instructies van de jury en wedstrijdorganisatie dienen stipt opgevolgd te worden.

Voor informatie kan contact worden opgenomen met Theo Peters (maaskant.lvc@gmail.com of telefonisch via 06-22417836).