Open Clubkampioenschappen dinsdag 14 mei 2019

door de Webmaster

Aanstaande dinsdag 14 mei vinden de open clubkampioenschappen van WV de Maaskant plaats. De wedstrijd wordt evenals voorgaande jaren gehouden op het bekende Waterval parcours in Wanroij. Deelname staat open voor iedereen met een basislidmaatschap van de KNWU of licentie van KNWU/NWB. Voldoe je hier niet aan dan kun je toch meedoen als je ter plekke een proeflidmaatschap aanvraagt.

Inschrijving is mogelijk vanaf 18.30uur bij start/ finish. De start is om 19:00 uur. Het kampioenschap bestaat uit een rit in lijn over 66 km – op een parcours van 5,5 km nabij de ingang van Camping De Bergen.

Het dragen van een valhelm is verplicht en deelname is voor eigen risico. Het rijden met schijfremmen is toegestaan. Er zijn geen tussensprints en bij defect wordt gezien de lengte van het parcours géén ronde vergoeding gegeven.

Alle leden van WV de Maaskant zullen – per categorie – voor het officiële clubkampioenschap worden geklasseerd. De overige renners en rensters zullen alleen in de totaaluitslag worden opgenomen.

Parcours: Waterval – Fortunaweg – Boompjesweg – Hanekampseweg – Waterval.

Op deze avond vindt tevens het kampioenschap van het FCA Cycling Team plaats.

Voor informatie kan contact worden opgenomen met Frans Claassen ( f.p.l.claassen@home.nl of telefonisch via 0485-316160).